Filterhållare till Moccamaster KGB/CD-modell

Reservdel till Moccamaster kaffebryggare. Filterhållaren passar till modellerna KBG, KBGC, HBG, HBGC, CD och CDT. Rengör kaffebryggarens delar dagligen.


Läs mer i butiken

Svenska snapsvisor 50x70 cm

Kökshandduk från Bom United. Tillverkad i Sverige av bomull och lin. Mönstret är designad av Barbro Tryberg Boberg och Maria Holmer Dahlgren.


Läs mer i butiken

Hallon Vas 20 cm Frost

Hallon vas från Orrefors, designad av Anne Nilsson. Den populära Hallonserien skapades i början av 1990-talet och har genom åren blivit en av Orrefors stora klassiker. Med sina runda hallonkulor ger den en mjuk kristallkänsla. Serien innehåller både ljuslyktor och skålar och vaser.


Läs mer i butiken

Basket Skål 31cm Vit

En tidlös färgklick i form av en skål från Kosta Boda.


Läs mer i butiken

Disktrasa 33x33 cm Cerise

Disktrasan är vävd i en teknik som gör den porös och smidig med riktiga stadkanter och fållad i två sidor. Materialet lin absorberar fukt bättre och torkar snabbare än något annat naturmaterial. När linet har gjort sitt så kan den läggas på komposten eftersom den kommer från naturen.


Läs mer i butiken

Constella Gåvoset 3 delar Aluminium

Constella gåvoset i 3 delar från Klong. Innehåller tre värmeljushållare och två insatser; en för kronljus och en vas. Hela uppsättningen är menad att arrangeras tillsammans i ett vackert stilleben.


Läs mer i butiken

Vin/champagnekylare Classic

Med Vacu Vin Rapid Cooler kyler du snabbt och effektivt ner vin eller champagne. Förvara kylaren i frysen, trä den sedan på flaskan, och drycken kyls på några minuter. Perfekt att ta med på picknicken för att hålla drickan kall under varma dagar.


Läs mer i butiken

Toughened Steel Professional Kastrull med lock 1,9 L

Denna kastrull med stållock är mycket användbar och bör finnas i varje kök. Den är perfekt till såser, kokning av pasta, ris eller andra tillbehör. Toughened Steel Professional-serien är tillverkad av anodiserat aluminium kombinerat med ett skikt rostfritt stål. Produkterna är beklädda med en yttre PFOA-fri non-stick beläggning och har en stekyta i rostfritt stål på insidan. Detta ger serien en optimal värmefördelning över hela produkten och en snabb temperaturkontroll. Serien tål ugnsvärme upp till 260 °C och kan diskas i diskmaskin. Alla produkter i serien omfattas av en livstidsgaranti. Till denna serie rekommenderas att använda fett vid stekning då maten annars kan fastna i botten på den obelagda stekytan.


Läs mer i butiken

Handtag gasbrännare

Passar tillsammans med gas 0,6 L från Ibili. Använd för färgning av mat och karamellisering av crème brûlée, potatismos, maräng med mera. Kan även användas för att tända grillen, marschaller och den öppna spisen. Gas köps separat.


Läs mer i butiken