0

Din favorit mugg hjälper dig genom dagen! En kopp varmt te på morgonen, en avkopplande kaffepaus på jobbet, eller en varm kopp choklad med barnen, det finns alltid en lämplig Le Creuset mugg!Le Creuset Stengods är hållbart och slitstarkt. Stengodset tål temperaturer från -18 till +260 grader. Tål även mikrovågsugn, ugn, frys, kyl och maskindisk. Sätt dock aldrig stengodset direkt från frysen i en varm ugn, låt stengodset värmas upp gradvis tillsammans med ugnen.Den emaljerade ytan gör det lätt att få ren produkten efter användning. Emaljen är hård stark och tät som glas, vilket gör det omöjligt för smak, fukt, färg och lukt från matvaror att tränga igenom.


Visa mer ...

0

En rejäl biffklubba i gjuten aluminium med träskaft.Vikt 0,5 kg.7,5 cm x 7,5 cm.Total längd 33 cm.


Visa mer ...

0

Chef XL Sense är en unik köksmaskin från Kenwood. Unik både i ett designmässigt avseende men även i ett funktionellt avseende. Med Mega Pack lyfts köksassistenten till oanade höjder. Utseendemässigt förmedlar köksmaskinen moderna retrokänslor med den tvåfärgade kroppen som kröker sin rygg lite lätt. Underdelen är silverfärgad och överdelen är vit. Materialet som maskinen är gjord i är aluminium som är pressgjuten och borstad. Chef XL Sense har vunnit de prestigefyllda designutmärkelserna Reddot design award och iF Gold Award för sin design.Assistentens motor har en effekt på 1200 Watt vilket ger den en stor arbetskapacitet. Maskinen styrs enkelt med ett vred på sidan och har både fasta hastigheter och pulsfunktion. För att göra köksmaskinen ytterligare lite mer mångsidig kommer den med ett Mega Pack - ett riktigt rejält tillbehörspaket. Skålen som medföljer maskinen rymmer 6,7 liter, har handtag och är gjord i rostfritt stål. Dessutom får man ett stänkskydd att sätta på skålen.För att optimera blandningen får man med 3 olika vispar; en ballongvisp, en degkrok och en K-Beater som är Kenwoods specialdesignade degblandare. Sist men absolut inte minst medföljer ett blendertillbehör och en köttkvarn. Blenderkannan sätts uppe på köksmaskinen och gör goda smoothies eller mixar soppor effektivt. Köttkvarnen maler kött eller fisk för att göra hamburgare eller fiskbiffar, snabbt och effektivt!-1200 W-Vit/Silverfärgad-35Hx41x30 cm-Skål rostfritt stål 6,7 liter med stänkskydd-Degkrok-K-Beater-Ballongvisp-Blenderkanna glas-Köttkvarn rostfritt stål 


Visa mer ...

0

Chasseur gjutjärnskastrull med hällpip. Praktisk ögla på handtaget för att hänga kastrullen. En kastrull perfekt för sås och mjölk tack vare den tjocka bottenChasseur är franska grytor och kastruller som tillverkas mitt i det vackra champagnedistriktet, grytor, kastruller och stekpannor tillverkas fortfarande till stor del för hand med kärlek till produkten och hantverket.All färg blandas för hand och grytorna målas också för hand, detta göra att varje produkt från Chasseur har en egen karaktär och ett eget liv.Produkterna dubbelemaljeras för en hållbar yta, Chasseur lämnar 10 års garanti mot tillverkningsfel. Fördelen med ett emaljerat kokkärl är att maten inte tar smak av gjutjärnet och man kan förvara maten i kokkärlet.Fungerar på alla typer av värmekällor inklusive induktion.Diameter: 14 cm. Volym: 0,8 l.     


Visa mer ...

0

Ända sedan "fader" Abraham Wüsthof startade sin fabrik 1814 i Tyskland har familjen Wüsthof tillverkat kvalitetsknivar. Idag är det den sjunde generationen Wüsthof som styr företaget. Wüsthof är med sina 200 år av erfarenhet ett av de ledande märkena inom högkvalitativa knivar i världen. Alla deras knivar tillverkas i någon av deras tre fabriker i Solingen, Tyskland. Wüsthofs serie Classic innehåller gedigna knivar för både hemmakockar och proffs. Bladet på knivarna är smidda i ett stycke av specialtempererat rostfritt stål för att uppnå en högre uthållighet. De håller sig också vassa längre tack vare Wüsthofs egna teknologi. Skaften är svarta och utformade för att ligga så skönt som möjligt i handen.


Visa mer ...

0

Det tyska företaget Zwilling kan det här med knivar efter 280 års erfarenhet. I Zwillings knivsortiment finns en kniv för alla ändamål och ambitionsnivåer i köket. Allt från enkla prisvärda skalknivar, till japanska proffsknivar med en otrolig prestanda. Zwilling har rubbet och allt är av hög kvalitet. Pro är ett gäng knivar från Zwilling med en riktigt proffsig prestanda. Knivarna är specialslipade för att uppnå en så hög skärpa som möjligt. Stålet har en hårdhet på 57 HRC. Skaften är gjorde ABS och är speciellt utformade för att ligga rätt i handen.   


Visa mer ...

0

Här hittar du den perfekta vasen. Tack vare det smidiga locket kan du ha en enda blomma eller en hel bukett i denna vackra vas. Designad av Magnus Löfgren. Tillverkad i handgjort klarglas. Stållock i krom, mässing eller koppar.Storlek: Ø 14 cm, H 20 cm.


Visa mer ...

0

Lätt och luftigt kvalitetsöverdrag som skyddar Weber® Q®-grillen mot väder och vind. Kardborrband på sidorna går att spänna åt så att överdraget passar perfekt kring grillen. Passar till Weber® Q® 3000/300 och 3200/320.Specifikation:Material: PolyesterFärg: SvartGarantitid:2 år


Visa mer ...

0

En av de mest populära ändträ-skärbrädorna från Teakhaus. Skärbrädan kombinerar vackert ändträ med ett vackert mönster. Det inbyggda handtaget gör skärbrädan enkel att använda både blöt och torr. Skärbrädan har även en ränna längs med kanterna, vilket gör att själva skärytan håller sig torr och fin medan du arbetar. Skärbrädan har en idealisk storlek som passar in i alla kök, stora som små. Teakhaus står för hållbara och noggrant tillverkade skärbrädor av teak. Mått: 61 x 46 x 4 cm


Visa mer ...