0

2-delsset bestående av en kockkniv 20 cm och en allkniv 12 cm. Båda knivarna har ett vackert damaskusmönster och hand­tag i svart micarta.Material: VG10 cobolt-vanadium rostfritt stål (blad) Mikarta (skaft).


Visa mer ...

0

En helt återvinningsbar och uthållig kastrull från AMT. Kastrullen har två smarta hällpipar och ett bekvämt värmetåligt handtag. Den kan användas på alla sorters spisar.Specifikationer:- 20 cm Ø- 2,5 liter- Aluminium - 25års garanti på handtaget och att botten inte slår sig- 3 års garanti på beläggningen- Energiklass A- Skruvlösa handtag så att de inte glappar- Handtaget tål upp till 240°C i ugnen- 100% återvinningsbar och fri från PFOA (högfluorerade ämne)- Tål maskindisk- Fungerar på alla typer av spisar och hällar 


Visa mer ...

0

En stor och exklusiv champagnekylare för flera flaskor, i rostfritt stål 18/0.Storlek:Diameter: 41 cm.Höjd: 27 cm. 


Visa mer ...

0

En kraftfull och stabil skärbräda i det miljövänliga materialet Akacia. Ett mycket hårt träslag som lämpar sig särskilt bra i köksmiljöer.Trancherbrädan har en försänkt fåra för avrinning.Mått: 42 x 27,5 x 2 cm


Visa mer ...

0

En pepparkvarn i serien Regensburg, påminner om en spelpjäs, kvarnen är lackad i röd lasyr och med högblank pianolack, man kan på nära håll se träådringen lysa igenom lacken vilket ger känslan av en exklusiv design. Zassenhaus anses vara en av världens absolut bästa kvarntillverkare. De har tillverkat kvalitetskvarnar sedan 1867.Deras CeraPlus keramiska malverk är bränt vid 1700 grader, kan inte rosta.Är känt för sin precision i den steglösa inställningen.Malverket har 25 års garanti. De keramiska malverken är lätta att justera efter hur fin- eller grovmalet man vill ha. inställningen stannar på plats hur mycket man än mal. Det keramiska malverket är i det närmaste outslitligt. 


Visa mer ...

0

Tangle är den dekorativa skålen med den harmoniska mönstret. Skålen i koppar adderar lite lyx till hemmet. Använd den både som en enkel inredningsdetalj i hemmet eller för att servera bröd/frukt på bordet. Design (2013): Halskov & Dalsgaard. Material: kopparpläterad stål med smutsavvisande beläggning.Diameter: 27 cm Höjd: 6,5 cm.


Visa mer ...

0

Glaskanna klassisk model med omrörarlock. Locket gör att kaffet blandas under bryggning för optimal smak. Du bör ha två kannor hemma. En som du brygger i och den andra kan vara i diskmaskinen. Skulle olyckan vara framme och din glaskanna går sönder är det skönt att ha en i reserv hemma.  


Visa mer ...

0

Fiskars knivserie Functional Form är som namnet antyder, funktion och form i ett smakfullt samspel. De svarta skaften är utformade för att ligga mjukt men ändå stadigt i handen.Bladen är gjorda i rostfritt stål som ger en bra uthållighet till knivarna. Det finns en kniv som är skräddarsydd för varje ändamål inom Functional Form-serien för att göra tiden som spenderas i köket både roligare och effektivare. Knivarna är även enkla att rengöra då de tål maskindisk.Knivset med 5 knivar + knivblock* Grönsakskniv* Tomatkniv* Japansk kockkniv* Kökskniv* Brödkniv* Knivblock, svart i björk  


Visa mer ...

0

Affinity är en av de Buyers eleganta helt rostfria serier med kastruller, stekpannor, grytor och sauteuser. Affinity är en snygg designserie med professionella produkter som dessutom är fina att ha på bordet och servera maten ur.  Kastrullerna har en kärna av aluminium och en utsida av rostfritt stål och garanterar därför mycket bra värmespridning. Materialet reagerar snabbt på temperaturskillnader och blir varm på nolltid samtidigt som matlagningen omedelbart stannar när värmen stängs av. Stora handtag för ergonomiskt grepp. Tål maskindisk.Fungerar på alla hällar inklusive induktion.  Specifikationer:Kapacitet; 1,2 liter.Diameter: 14 cm.Höjd: 7 cm.      


Visa mer ...