Le Creuset Signature Kvadratisk Grillpanna 26 cm Svart Matt

Svart matt kvadratisk grillpanna i välkänd Le Creuset kvalitet! En ny generation ikoniska gjutjärnsprodukter från Le Creuset anpassad till den moderna familjens önskemål och behov. Framtidens gjutjärnsprodukter från Le Creuset kombinerar det bästa från de befintliga produkterna med ny design och flera funktionella nyheter.  Gjutjärnsprodukterna från Le Creuset omfattas av livstidsgaranti och kan användas på alla värmekällor, inklusive induktion och öppen eld.   


Läs mer i butiken

Hackman Mumin Sked Snorkfröken

Låt Tove Janssons förtrollade värld flytta in i köket! Mumintrollet och hans vänner fortsätter att fascinera och hänföra både vuxna och barn 70 år efter att de kom till. Allt från bohemen Snusmumriken, det fridfulla Mumintrollet och den energiska Lilla My ryms i Mumindalen, där folk i alla åldrar kan identifiera sig med karaktärerna, mer eller mindre. Det finska företaget Hackman har producerat en serie bestick i rostfritt stål med muminmotiv på. 


Läs mer i butiken

Rörstrand Swedish Grace Is Tallrik djup 25 cm

En ljusblå djup tallrik från Rörstrand. Tillhör porslinsserien Swedish Grace och designades i Stockholm på 1930-talet. Tallriken har en diameter på 25 cm. Kan diskas i diskmaskin samt användas i mikrovågsugn.


Läs mer i butiken

Morberg Grytlapp Canvas Grön

Grytlapp i höstig mörkgrön färg från Morberg.Grytlappen är i 100% bomull med stilrena detaljer i mässing och läder. Detaljerna är avtagbara vilket gör att lappen kan tvättas. Passar bra ihop med den matchande grytvanten eller förklädet i samma färg. Perfekt att plocka ihop som ett kit och ge bort! Ingår i Per Morbergs kökskollektion. 


Läs mer i butiken

WMF STELIO Citruspress

Finns det något bättre än ett glas färskpressad juice på morgonen? Med WMF citruspress går det både snabbt och enkelt att göra din egen vitaminrika juice av apelsiner, citron, grapefrukt eller lime. Pressen är smidig och tar inte upp mycket plats så du kan ha den på köksbänken för enkel användning. De avtagbara delarna går att diska i maskin.  Höjd: 26 cmDjup: 15 cmBredd 16 cm   STELIO-serien från WMF karakteriseras av sin rostfria matta yta tillsammans med svarta detaljer. Den klassiska designen passar bra in i varje kök. Frukostserien består av kaffebryggare, kaffekvarn, vattenkokare och brödrost. Den kompletteras snyggt med matchande citruspress och äggkokare för en helhet i köket.  


Läs mer i butiken

Frozzypack Inside 3-pack Plastlådor Originalfärg

Insidepack håller ordning i din Frozzypack.Använd den utan lock som avdelare eller med lock till dina tillbehör.Du kan även använda den utanpå din Frozzypack, packa nära locket om du behöver kyla något.Den passar även perfekt att bara stoppa i fickan när du vill ha med dig något litet att snacksa på.Packa yoghurt med bär i din Frozzypack och lite goda nötter och frön i din Insidepack.Packa barnmat i Insidepack till din baby och en fräsch sallad till dig.Det får plats två Insidepack i Frozzypack Original och tre Insidepack i Frozzypack No.2.Lådan är tillverkad i livsmedelsgodkänd polypropylen, locket i livsmedelsgodkänd polyeten.Lock och låda går att diska i diskmaskin och går bra att frysa.Lådan tål mikro. Vi rekommenderar att inte mikra locket.Volym: 150 mlStorlek: längd 10,6 cm, bredd 6,8 cm, höjd 4,0 cmVikt: 34g


Läs mer i butiken

Peugeot Alaska Elektrisk Pepparkvarn 17 cm Quartz Grå

Härlig, smart och elegant! En modern, rund och elektrisk pepparkvarn som kommer att tilltala både den moderna och traditionella kocken med sin vintage inspiration, ergonomisk design och användarvänliga egenskaper. På botten, hjälper en lampa till att se hur mycket peppar du maler i maten. Den har en praktisk sida också: den genomskinliga behållaren visar hur mycket krydda det finns kvar. Ett nytt utseende! I hälarna på framgången med den ljusa vita modellen, välkomnar Peugeot Alaska en ny färg: Quartz Grå. En glänsande gråfärgad kvarn som finns för både salt och peppar. Smart, full av karaktär och med en elegant färg som ger ett unikt utseende till ditt kök och bord. Höjd: 17 cmMaterial: Polykarbonat - Akryl


Läs mer i butiken

KitchenAid Artisan KSM175PSEMY Gul

KitchenAids klassiska köksmaskin i en ny, uppdaterad design.KitchenAid köksmaskin konstruerades redan 1919 och har stått sig genom tiderna och blivit en amerikansk ikon.Denna ypperliga designklassiker har blivit berömd tack vare sin styrka och effektivitet. Den gedigna och stabila apparaten, som är helt i metall, vispar, rör, knådar, blandar och utför lätt och elegant det mest monotona, tidskrävande och tunga köksarbete.Den 10,65 kg tunga köksmaskinen produceras i 97 % metall och är utrustad med en kraftfull 0,3 HK lågenergi drivkraftmotor. Den effektiva motorn ger, med låg energiförbrukning på bara 300W, ett kraftigt ”botten-drag” på hela 4,2 Nm, newton meter, mätt i skålen. Det gör KitchenAid till marknadens kanske starkaste köksmaskin i sin klass, 4,8 liter skål.Alla KitchenAid-maskiner genomgår en mycket noggrann kvalitets- och säkerhetstest, som bl.a. gör att livslängden på köksmaskinen är i genomsnitt 30 år.Assistentens bunke har en volym på hela 4,83 liter och klarar degar med upp till 7,5 dl degvätska.SpecifikationerAntal hastigheter: 10.Effekt: 300 Watt.Vridmoment: 4,2 Nm.Garanti: 5 år.Medföljande Tillbehör Bunke 4,83 liter.Degkrok.Flatblandare.Ballongvisp.Flex Flatblandare.Bunke 3 liter.Stänkskydd.Mått & ViktLängd: 35 cm.Höjd: 35 cm.Bredd 22 cm.Vikt: 10,65 Kg.Ett stort antal extratillbehör finns att köpa till denna maskin.Vad är nytt?Den klassiska designen har fått ett snyggt ansiktslyft i form av ny färg och utseende på KitchenAid-loggan som pryder både det dekorativa bandet i rostfritt stål samt skyddet för tillbehörskopplingen. Loggan, som var tryckt med en svart färg på de förra modellerna, är nu istället i en relief i polerat rostfritt stål. Den nya maskinen har även uppdaterats med bortfall av ringskyddet som den förra modellen hade. Detta resulterar i att det blir enklare och mer bekvämt att koppla på olika tillbehör till armen.Vad är skillnaden mellan KSM125 och KSM175?De två nya modellerna är båda samma maskin som den förra modellen (KSM150) men har olika medföljande tillbehör. KSM125- Bunke 4,83 liter.- Degkrok.- Flatblandare.- Ballongvisp.KSM175- Bunke 4,83 liter.- Degkrok.- Flatblandare.- Ballongvisp.- Flex Flatblandare.- Bunke 3 liter.- Stänkskydd.


Läs mer i butiken

Smeg Espressomaskin Röd

En häftig espressomaskin i röd från Smeg. Precis som Smegs resterande sortiment är denna espressomaskin designad i en läcker retroinspirerad stil. Funktioner:- Användarvänlig kontroll panel.- Välj mellan 1 eller 2 koppar.- Ångfunktion för mjölkskummning.- Justerbart Cappuccinosystem.- Thermoblock uppvärmningssystem.- Den praktiska flow-stop funktionen ger dig möjligheten att välja egen styrka.- Indikator som visar när det är dags att avkalka.- Extra bricka för större glas såsom latteglas. - Den smarta avtagbara droppbrickan har en vattenindikator som visar när den är full.- Gummitassar som gör att maskinen står stadigt.- Pumptryck på hela 15 bar.- En avtagbar vattentank på 1 liter.


Läs mer i butiken