Fat till tepåse

Smart och smidigt fat där du kan lägga din använda tepåse.


Läs mer i butiken

Keemun Special

Ett fint svart te bestående av små blad från Zhu Ye Zhong som fram till 1900-talet uteslutande producerade grönt och gul te.

Svarta regelbundet rullade blad ger en bryggd med en mild rök smak med viss sötma och sandelträ.

Bryggning: Glas / Kopp / Tekanna
Temperatur: 95-100 grader
Mängd: 1 tsk/1,5dl
Tid: 3-5 min
Bryggningar: 3st


Läs mer i butiken

Ceylon Sencha

Grönt te från Kandy som är den plats där den första teplantage i Sri Lanka anlades.

Något böjda långa blad ger en klar och gröngult te med blommig smak toner av gräs.

Bryggning: Glas / Kopp / Tekanna
Temperatur: 70-80 grader
Mängd: 1 tsk/1,5dl
Tid: 2-3 min
Bryggningar: 2st


Läs mer i butiken

Kalebass - Jaguar - Stor

En Kalebass är den traditionella sydamerikanska koppen som används för att dricka Yerba mate.

Kalebassen som är gjord av en torkad gurkväxt.

Obs, mönstret kan variera något från artikel till artikel.


Läs mer i butiken

Grön Sencha Natsu

Sencha området Minami Kyushu Echo i Kagoshima på södra ön Kyushu.

Gröna nålformade blad ger en mjölkaktig gröngul infusion med en sötaktig doft.

Smaken domineras av den typiska Japanska grönt-te-umami, som avslutas med toner av mogen frukt.

Bryggning: Glas / Kopp / Tekanna
Temperatur: 80 grader
Mängd: 1 tsk/1,5dl
Tid: 2-3 min
Bryggningar: 2-3st


Läs mer i butiken

Citrus & Ginger - Iste

Vitt te Shou Mei, Pai Mu Tan, Snow Buds och grön Bancha smaksatt med en uppfriskande kombination av citron och ingefära.

Bryggs med fördel i en Hario Cold Brew Bottle:
4-5 teskedar med te, fyll upp med kallt vatten och ställ i kylen över natten.

Alternativ (Snabb) bryggning:

Bryggning: Tekanna
Temperatur: 90 grader
Mängd: 4-5 tsk/5dl
Tid: 4-6 min

Förbered en tillbringare fylld till 1/3 med isbitar och häll över det varma teet.

Innehåller ingefära (min.6%), citrongräs (min 4,6%), apelsinblomma, naturlig arom. Kan innehålla spår av NÖTTER.


Läs mer i butiken